Kom van de Bank zaterdag in Wesepe

Na twee succesvolle edities in Wijhe en Welsum staat zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur het sportpark De Muggert  in Wesepe in het teken van het kennismakingsevent ‘Kom van de Bank’. Iedereen is welkom een kijkje te komen nemen en eventueel te proeven aan een van de nieuwe en makkelijk toegankelijke sporten.

Belangrijkste is dat meer Wesepenaren in beweging komen, want dat is gezond. En samen sporten is goed voor de sociale cohesie. Op de bank blijven zitten maakt je lichaam stijf en is erg ongezond.

Leeftijsklasse

Tijdens dit event worden  namelijk nieuwe sporten geïntroduceerd, maar ook vernieuwende varianten op bestaande sporten. Deze sporten zijn geschikt voor jongeren en de leeftijdklasse vanaf 18 jaar. Er is ook interessant sportaanbod voor de 65-plussers, zoals Meer Bewegen Voor Ouderen én cognitieve gymnastiek.

Proeflessen

Na dit event zullen bij gebleken interesse in Wesepe proeflessen georganiseerd worden, waarbij vanuit het project “Kom van de Bank” professionele coaches beschikbaar worden gesteld. Zie www.komvandebank.nl en de knop programma Wesepe 22 september. Deelname is gratis.

Sportieve middag

Dus: Kom van de bank en neem familie, buren en vrienden mee! Beleef samen een leuke sportieve middag. Geïnteresseerde kijkers zijn ook welkom.

spacer