Buurtschouw

Buurtschouw… wat is dat eigenlijk?

BrouwershofIeder jaar houdt gemeente Olst-Wijhe, samen met Plaatselijk Belang Wesepe een zogenaamde buurtschouw. Tijdens deze buurtschouw worden klachten en onvolkomenheden aan wegen, openbaar groen, verlichting, enzovoorts ter plekke bekeken. Samen met de gemeente, maar ook met de wijkagent en een woonconsulent van SallandWonen wordt getracht hier oplossingen voor te vinden. Hebt u iets te melden voor de buurtschouw, schroom dan niet en laat het ons weten. Wij kunnen deze melding dan bespreken en indien nodig aktie ondernemen.

Meldingen kunt u doen per telefoon, e-mail of brief. Als u via e-mail een melding wilt doen, kijk dan op de pagina contact + melden. Bovendien kunt u onvolkomenheden ook rechtstreeks melden bij de gemeente Olst-Wijhe via het Klant Contact Centrum (KCC):

De eerstvolgende buurtschouw vindt plaats medio 2016. Ruim van tevoren zullen wij hierover publiceren op deze website, de website www.wesepe.nl en in dorpskrant WESEPE. Verslagen van reeds gehouden buurtschouwen zijn hieronder te raadplegen. Maak uw keuze uit het menu hieronder:
Buurtschouw

actielijst buurtschouw 2017
actielijst buurtschouw 2016
actielijst buurtschouw 2015
actielijst buurtschouw 2014
actielijst buurtschouw 2013
actielijst buurtschouw 2012