Jaarvergadering in teken van woningbouw

De jaarvergadering van Plaatselijk Belang Wesepe  is op woensdag 31 januari om 20.00 uur in het Wapen van Wesepe. Het officiële gedeelte wordt kort gehouden en na een korte pauze zal de avond geheel in het teken staan van aanstaande Woningbouw in Wesepe.

Woningbouw is al een paar jaar het speerpunt op de agenda van Plaatselijk Belang Wesepe. Wij vinden dat van groot belang voor de leefbaarheid in ons dorp. Er zijn in ons dorp diverse plannen om meer woningen te realiseren, soms net van de tekentafel, soms al in ver gevorderd stadium.  Over de gang van willen we de Wesepenaren graag informeren.

De diverse initiatiefnemers met woningbouwplannen in Wesepe zijn uitgenodigd om zich op deze avond te presenteren en beeldmateriaal te tonen van de plannen.

Zoals gebruikelijk zijn er ook vertegenwoordigers van de Gemeente Olst-Wijhe. Helaas kan door privéomstandigheden kernwethouder Hans Olthof niet aanwezig zijn. Wel is er Marcel Blind die als wethouder onder andere wonen en ruimtelijke ordening in zijn portefeuille heeft. en Wietze van der Ploeg. Zij kunnen zo nodig in haken op vragen.

Dus laat je informeren wat er allemaal gaat gebeuren in Wesepe en kom naar de info0avond 31 januari.

spacer