Peilingsavond Starterswoningen Wesepe

Morgenavond  21 januari wordt  er in het Wapen van Wesepe vanaf 20.00 uur een speciale avond georganiseerd waarbij de Wesepse jongeren van 18 tot 35 jaar gevraagd worden naar hun woonwensen. Wil jij ook graag een keer in Wesepe wonen, laat dan horen wat je wilt. Jouw mening telt.

Al geruime tijd gaan er in Wesepe geluiden op dat er geen of veel te weinig aandacht is voor jongeren die een betaalbare koop of huur woning zouden willen, de zogenaamde starterswoning. Maar er komt nu daadwerkelijk een onderzoek in opdracht van de Provincie Overijssel waarbij gedetailleerd gekeken wordt wat de woonbehoeftes van jongeren in vijf kleine dorpen in de Provincie zijn. En daar is jullie de kans: Wesepe is een van die vijf kernen.

Peiling

Aan de hand van deze peiling hopen we als Wesepe de woonwensen van onze jongeren richting de Provincie en de Gemeente met cijfers te onderbouwen en later plannen daadwerkelijk te kunnen uitvoeren.  Deze peiling zal uitgevoerd worden door Thijs Elderink, die daar al ervaring mee heeft opgedaan o.a. in zijn woonplaats Diepenheim.  Hij zal een peiling houden op deze avond met behulp van Mentimeter wat zorgt dat er veel interactie is en je direct vragen kunt stellen en beantwoorden. Neem dus je mobiel mee!

Waar: Wapen van Wesepe
Wanneer: 21 januari 2019
Aanvang: 20:00 uur

 

spacer